Kernel Smart

  Sol·licita més informació

  KERNEL DOC, S.L., responsable de l'tractament, tractarà les dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat.

  Kernel Smart · Digitalitza el teu futur

  Avui, més que mai, la digitalització de la informació és molt important en qualsevol empresa. Per això t’interessa conèixer les opcions. Ningú vol quedar-se enrere.

  La digitalització és clau per a transformar operacions cap a un sistema més ràpid i eficient. El que es tradueix en rendibilitat per a l’empresa. A Kernel Doc treballem aquest procés a través d’un sistema intel·ligent basat en tecnologies d’Intel·ligència Artificial que ens permeten oferir la millor solució per a la teva gestió documental i la seva integració en el sistema de gestió empresarial (ERP) de la companyia.

  Creem solucions digitals a mida, per a digitalitzar les empreses del present i el futur.

  El nostre sistema de digitalització no només es basa en l’escanejat de paper, sinó que transformem de manera intel·ligent qualsevol document per a integrar-lo en el procés de gestió de la teva empresa.

  Digitalització de documents

  Gestió Intel·ligent de documents

  Solucions Kernel Smart · Digitalització de documents

  Gràcies a la nostra dilatada experiència, oferim solucions especialitzades adaptant al 100% els requerimients en cada cas. Només has de posar-te en contacte amb nosaltres i podrem informar-te de com podem ajudar-te.

  Gestió de
  Factures a
  Proveïdors

  Gestió
  d’Albarans

  Digitalització
  d’Expedients

  Digitalitzar
  Històries
  Clíniques

  Documentació Administrativa