Digitalització de documents

  Sol·licita més informació

  KERNEL DOC, S.L., responsable de l'tractament, tractarà les dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat.

  Digitalització de Documents

  El nostre sistema de transformació digital es basa en l’obtenció d’informació i permet tractar qualsevol format de paper (des de DINA5 a DINA0 i FF “Fora de Format”) per aconseguir un arxiu digital fidel al document original.

  Per a això, disposem d’escàners de corrons de mitjana i alta velocitat, aeris per a obtenir les imatges digitals.

  Finalitzat aquest procés se sotmeten a una actuació de millora automàtica per incrementar la qualitat de l’arxiu/imatge final (correcció inclinació, sorolls cromàtics, etc…).

  Els documents digitals obtinguts se sotmeten a la gestió intel·ligent de la informació mitjançant eines de reconeixement  (OCR) i a la tecnologia desenvolupadea per nosaltres i que permet la captura de la informació rellevant, realitza la indexació per metadades personalitzada i a mida, i s’integra en el sistema de gestió empresarial de cada client.

  A Kernel Doc ens avancem a les teves necessitats i et proposem les solucions més ajustades a la teva situació.

  LES AVANTATGES DEL NOSTRE SISTEMA

  • Estalvi d’espai
  • Agilitat en la gestió de la informació
  • Traçabilitat del procés