Kernel Plus

  Sol·licita més informació

  KERNEL DOC, S.L., responsable de l'tractament, tractarà les dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat.

  Kernel Plus

  Una mica més! Treballem amb solucions sempre a mida, garantint la màxima qualitat i eficiència. Posem tot el nostre equip de producció al servei del client, maximitzem la capacitat i la qualitat del servei i minimitzem els terminis de lliurament.

  Des del moment que ens posem en contacte, ens convertim en el teu millor aliat.

  Inicialment oferim tots els nostres serveis en modalitat outsourcing, perquè puguis centrar-te en el core business de la teva activitat, confiant en nosaltres aquelles tasques i processos susceptibles a ser externalitzats, com la digitalització intel·ligent de documents i tots els processos relacionats amb la gestió documental.

  Kernel Doc aporta valor als teus  serveis externalitzats, amb garanties, perquè la teva empresa sigui molt més eficient en costos i terminis amb una inversió mínima.

   

  T’acompanyem per a impulsar aquests processos de digitalització, estudiant la teva situació, per a  implantar a la teva empresa la millor solució que s’adapti a les teves necessitats en relació a la gestió documental.

  Ens basem en un model de col·laboració mútua, per a acompanyar-te en totes les fases del procés i aconseguir els teus objectius amb solucions a mida. Garantint que el resultat de la implementació del procés de digitalització de la teva empresa serà el més adequat per a tu.

  Vols que et fem una proposta personalitzada?