Nosaltres

El Futur Digital és AVUI


La digitalització s’ha convertit, avui més que mai, en un aspecte essencial per a  empreses i institucions. A Kernel Doc ens avancem a les teves necessitats i et proposem les solucions més adequades perquè dirigeixis la teva empresa cap al futur i per reduir costos i minimitzar errors, agilitzant, així, fluxes de treball.

Per a això, treballem sobre 4 eixos principals:

ORIENTATS A TU

T’ajudem a optimitzar la gestió d’informació al menor cost. Amb els nostres processos digitals intel·ligents, aportem valor afegit a la gestió interna de la teva empresa.

Posem tot el nostre equip a la teva disposició per oferir-te un servei de gestió integral de digitalització intel·ligent a mida i completament personalitzat segons les teves necessitats.

INNOVACIÓ

Ens adaptem a les teves necessitats  i t’oferim solucions innovadores que et facilitin el maneig, la consulta i la recuperació de documents de manera eficient, evitant la inexactitud i la lentitud pròpia dels processos de gestió de documents físics.

El nostre treball és estar en constant procés d’adaptació per a oferir-te sempre la solució més innovadora que s’adapti a les teves necessitats com a empresa.

PROFESSIONALITAT

Amb els nostres Sistemes Integrats de Gestió de Qualitat busquem l’excel·lència en la prestació dels nostres serveis, vetllant per la integritat i la seguretat  de la documentació i garantint la traçabilitat de la documentació durant tot el procés.

EXPERIÈNCIA

Ens avala una àmplia experiència i coneixement en la gestió intel·ligent de documents, basant-nos en un Sistema Avançat i Ràpid de Producció, Digitalització Intel·ligent i Machine Learning.

Certificacions

Amb els nostres Sistemes Integrats de Gestió de Qualitat perseguim  l’excel·lència en la prestació dels nostres serveis, vetllant per la integritat i la seguretat de la documentació i garantitzant la traçabilitat de la documentació des del moment que es recepciona fins que es retorna.