Digitalización de documentos

  Solicita más información

  KERNEL DOC, S.L., responsable del tratamiento, tratará tus datos con la finalidad de dar respuesta a tu consulta o petición. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de Privacidad.

  Digitalitzar Històries Clíniques

  Guardar a un lloc segur les històries clíniques dels pacients és una cosa vital, tant per al rigor com per a la professionalitat d’una empresa. És per això que, malgrat tenir totes les històries en paper, convé començar a actuar per a guardar les històries clíniques en dispositius digitals. La pèrdua d’aquestes no sols pot suposar un problema i una falta de credibilitat, també una infracció greu.

  Les històries clíniques no deixen de ser expedients valuosos en els quals es registren totes les proves mèdiques efectuades al pacient i representen un avanç imprescindible per al seguiment i evolució d’aquest. En elles s’apliquen metodologies de registre i anàlisi que permeten reunir tota la informació mèdica, per a fer valoracions posteriors d’una forma més ràpida i eficient, permetent que la seva consulta sigui telemàtica (per ordinador) en lloc de localitzar-la físicament.

  Gràcies als avanços informàtics, tots els hospitals estan migrant a un sistema d’història clínica compartida, digitalitzant les històries clíniques per a obtenir grans avantatges. Gràcies a Kernel Doc s’aconsegueix:

  • Agilitzar la seva gestió: reduir els temps d’espera per a la seva localització, oferir-li còpies de documents (informes, anàlisis) que pugui sol·licitar un pacient i/o agilitzar el procés de baixa d’aquest…
  • Reduir dràsticament els costos d’arxiu físic, ja que aquests poden ser enormes depenent del volum d’històries clíniques que es tinguin en possessió impactant en un estalvi d’espai notori.
  • Alliberar el personal d’arxiu i reutilitzar aquests espais per a funcions relacionades amb l’activitat mèdica. Això només es pot aconseguir amb la digitalització de les històries clíniques gràcies a Kernel Doc.

  A Kernel Doc disposem de documentalistes sanitaris especialitzats en aquest sector que aporten valor i experiència sobre les diferents problemàtiques existents en la manipulació, classificació i/o cribratge de tipus de documents.

  Orientem el servei en base al nostre sistema ràpid avançat de producció per a disposar de traçabilitat, control i seguiment del procés de digitalització de les històries clíniques de tots els documents (informes, anàlisis, proves i altres documents susceptibles), tenint en compte en tot moment els nivells d’accés a aquesta documentació segons la Llei orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).