Solicita más información

  KERNEL DOC, S.L., responsable del tratamiento, tratará tus datos con la finalidad de dar respuesta a tu consulta o petición. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de Privacidad.

  Documentació Administrativa

  A Kernel Doc realitzem una visita de l’arxiu o del fons de documents per determinar i aconseguir la millor solució a les necessitats reals de cada client.

  • El Procés de Digitalització pel qual s’obtenen les imatges digitals, es realitza mitjançant escàners de mitjana i alta velocitat (en modalitat in situ o a les nostres instal·lacions). Una cop s’obtenen els fitxers de les imatges, es sotmeten a eines de tractament i millora per aconseguir un arxiu digital el més fidedigne al document original.
  • Finalitzada la transformació, es capturen les dades requerides pel client aplicant Sistemes de Verificació i Control de Qualitat, obtenint un índex de fiabilitat i d’encert molt elevat. Un cop gestionada i lliurada la informació processada mitjançant sistemes informàtics, la documentació original es prepara per al seu destí final: devolució, custòdia i/o destrucció.

  Tot aquest Procés de Digitalització està basat en un Sistema Ràpid i Avançat de Producció on la traçabilitat i el control de cada document fa que els nostres clients confiïn en nosaltres.