Factures de Proveïdors

  Solicita más información

  KERNEL DOC, S.L., responsable del tratamiento, tratará tus datos con la finalidad de dar respuesta a tu consulta o petición. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de Privacidad.

  Gestió de Factures de Proveïdors

  Servei de gestió i tractament integral de Factures de Proveïdors independentment del seu origen: paper o digital.

  Totes les factures rebudes són processades immediatament i es realitzen tractaments diferents en funció del seu format de recepció:

  a) Paper: es preparen per a la seva introducció en els escàners, extraient qualsevol element de subjecció i es sotmeten al Procéso de Digitalització.
  b) Digital: es sotmeten a un Sistema de Classificació.

  Capturem de forma automàtica les dades rellevants de la factura com el CIF, raó social, imports, línies de detall, número de comanda i qualsevol altra informació que requereixi el client.

  Les factures es sotmeten a un procés de verificació exhaustiu per detectar possibles incidències en les etapes prèvies i corretgir-les en el mateix moment. D’aquesta manera, s’aporta un valor afegit que permet adaptar-ho a l’operativa de cada empresa.

  Es prepara tota la informació processada per a la seva incorporació al sistema comptable o gestor documental, facilitant les imatges així com els fitxers d’índex amb la informació associada per ésser localitzada ràpidament.

  Els arxius digitals es posen a disposició del client en modalitat cloud (núvol o internet) per facilitar la seva consulta posterior des de qualsevol dispositiu.

  Inici immediat, pagament per factura gestionada i sense costos d’inversió d’equips ni aplicacions informàtiques

  BENEFICIS

  •  Disminuïrà el cicle de tractament i gestió de les factures
  •  Més eficiència i immediatesa a la informació
  •  Estalviarà en un promig d’un 60% en els costos
  •  Reduïrà de forma dràstica les incidències en el procés
  •  Augmentarà la productivitat en temps i recursos dedicats

  AVANTATGES

  • Inversió zero euros
  • Disponibilitat immediata a la informació
  • Servei ininterromput
  • Capacitat d’assolir l’increment de volúm sense impactar en la seva activitat principal