Altres Serveis

    Solicita más información

    KERNEL DOC, S.L., responsable del tratamiento, tratará tus datos con la finalidad de dar respuesta a tu consulta o petición. Puedes acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como ejercer otros derechos consultando la información adicional y detallada sobre protección de datos en nuestra Política de Privacidad.

    El Procés de Mailing Postal li permet enviar informació personalitzada en format paper a un determinat públic objectiu. Com per exemple: l’enviament de cartes, factures, butlletes comercials i qualsevol altra informació susceptible a ser difosa, per tal de publicitar i/o informar de diferents accions/activitats de la seva empresa. Per a això, disposem d’impressores d’alta velocitat i d’ensobradores que permeten gestionar tots aquests volums de forma ràpida i eficient.

    Enviament i recepció de notificacions (burofax i cartes certificades)

    Aquest servei ajuda a gestionar de forma massiva totes aquelles notificacions que requereixin certificació del seu contingut i lliurament, com són per exemple: l’enviament de burofax, telegrames, cartes certificades i justificants de recepció. Aportant-li com a valor afegit, la gestió de les respostes de cadascun d’ells (justificants) per determinar l’estat dels diferents lliuraments i tancar completament el circuit de la notificació.